onsdag, torsdag

igår på första lektionen fick jag super ont i magen. jag hade allvarligt galet ont i magen och ville nästan hela tiden börja gråta. jag åkte hem vid 1 typ och när jag kom hem så somnade jag och sov mer eller minder till 5 och då skulle jag upp för jag skulle på bio på kvällen med agnes, emma och izabell :)
vi såg på the hunger games och den var skit bra tycker jag, synd bara att den var lite förutsägbar.  jag hade super ont i magen under hela filmern och mådde inge vidare och när jag kom hem gick jag och lade mig på en gång och somnade som en stock trots min tupplur under eftermiddagen.

idag hade jag fysik NP, labb delen och jag kännde att jag inte ville missa den så jag åkte dit och gjorde den och jag tyckde det var super lätt :) sen kom mor och hämtade mig, jag kom hem vid kvart över nio och somnade nästan på en gång och sovit tills nu. jag har sovit som en tog de senade 24 timmarna ! :O men man ska ju göra det när man är sjuk.

vi vet inte varför jag mår som jag gör man det lutar mot förkylning i mag kötlarna... skumt. visste inte att det gick men mor kan ju sånt där så jag litar på henne:)
frågan är bara, hur botar man det?
det är säkert men massa alvedon och ipren som gäller men jag vill inte äta tabletter och jag hatar svaret: ta lite alvedon och vila dig.
jag har nämligen fått det svaret för många gånger på sjukhuset. jag tycker dom kan variera sig lite ;)

bild kommer komma, dock ingen från idag men bilder från när jag och agnes här om dagen gick hemåt istället för att gå och köpa godis. sen hopopade vi på bussen en bit bort istället.