R.I.P <3

Jaha, borde berätta om både bion och om den så kallade ”festen” som var efter men jag hinner inte idag för jag sak snart åka iväg på en annan fest. Allt på samma gång som vanligt, haha!
Mårten ska plocka upp mig och vi ska åka hem till en kompis som både flyttat och som fyller så det är både födelsedagsfest och inflyttningsfest i samma (om jag har fattat det rätt). Som vanligt så får man veta allt man ska göra typ 1h innan man sak befinna sig på platsen... Kan någon planera i min omgivning? Men men jag är glad att det händer lite saker!
Mårten lyckades till och med fixa fram lite alkohol till mig, jag gillar ju inte att dricka massa öl då det får mig att kräkas inte allt för långt senare. Hehe.

Jag måste oxå skriva ett litet avskede till min mobil....
"Du och jag har haft ca 7 månade tillsammans och jag måste först be om ursäkt för all den skada jag gjort dig! Men vi har fina stunder tillsammans oxå, som första gången jag såg dig... ”Zing”... En fantastisk julklapp! För ca 2 månader sedan så av misstag så hoppade du ner i toaletten. Du kom till andra sidan och stannade där i en vecka. Jag gav nästan upp hoppet om dig, men plötsligt så öppnar du dina ögon och börjar funka nästan helt felfritt, endast lite dålig skärmbelysning och blinkande. Jag tänkte för mig själv att detta är ödet, jag måste vara mer kärleksfull mot dig och ta hand om dig tills det att du återhämtat dig.
Igår hände det värsta. Jag tappade dig i asfalten och ditt fina gorillaglas spräckdes i många bitar. Jag grät i minst en timme innan jag tog mig samman, Du funkade ju trots allt. Så med sprickor och blinkade/fuktig skärm så levde du och du kämpade på. Dock inatt så somnade du in, jag hittade dig helt livlös och jag hoppas att du kommit till mobilhimlen och du får i så fall hälsa alla mina andra telefoner och be dem om ursäkt för min klantighet och oförsiktighet. R.I.P älskade HTC one X <3"


Hahahha Kan man bli oseriösare??!? xD